Но това не е безплатен пропуск, за да започнете да удряте Бен и Джери.

Плодът е добър за вас?

Здравословни ли са замразени сушени зеленчуци?

Какви са ползите от диетата с сурова храна?

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класирания на iTunes на iTunes Здравни и фитнес подкасти. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

разберете дали (и как) определени храни и хранителни вещества могат да повлияят на женската плодовитост. Има ли неща, които трябва да ядете, ако искате да забременеете? Хранителната дива обяснява.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Diva Diva 27 ноември 2013 г. 4-минутен readepisode #261 Играйте пауза Слушайте диетата и храненето ви помагат да забременеете? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox. По време на храносмилането лактозата се разгражда на две по -прости захари: глюкоза и галактоза. Показано е, че вторият от тях, галактоза, пречи на функцията на яйчниците. Идеята е, че жените, които щракнете върху справка пият млечни продукти с ниско съдържание на мазнини, ще бъдат изложени на повече галактоза и че това може да инхибира концепцията. Интересното е, че ако сте непоносими към лактоза, тялото ви не е в състояние да разгради лактозата и ще бъдете защитени от този ефект. След това отново пиенето на мляко вероятно ще ви боли коремът, така че вероятно така или иначе ще го избягвате.

Другата теория, която Чаваро предлагаше, беше още по -интригуваща: кравето мляко идва от бременни крави и съдържа различни хормони на говеда свързани с бременност и лактация. Тъй като хормоните са разтворими в мазнини, продуктите от млечни продукти (дори органични) биха имали по -високи нива на тези хормони от млечните продукти с ниско съдържание на мазнини. Въпреки че много хора смятат, че хормоните в млякото като нещо, което трябва да се избегне, Чаваро се чуди дали естествените хормони в млечните мазнини всъщност могат да играят поддържаща роля в човешката репродуктивна функция. Удивително, а, а?

Изследванията на Chavarro предполагат, че преминаването към пълномаслено мляко и кисело мляко може да засили шансовете ви да забременеете. Но това не е безплатен пропуск, за да започнете да удряте Бен и Джери. Наднорменото тегло или затлъстяване ще намали драстично шансовете ви да забременеете. Всъщност нарастването на средното телесно тегло е основен фактор за повишаване на скоростта на безплодие. Анализът на Чаваро потвърждава, че жените, които са били със здравословно телесно тегло и които са упражнявали 30 минути на ден, са много по-склонни да забременеят.

но има малко улов-22 за жени с наднормено тегло, които искат да забременее. Както посочва клиничният диетолог Джуди Саймън, плодовитостта може да бъде потиснато по време на активна загуба на тегло. Когато калориите са оскъдни, казва тя, тялото дава приоритет на използването на енергия и репродуктивната функция отнема временен хит. Това засяга както жените, които са с наднормено тегло, така и на жени, които намаляват калориите, за да отслабнат.

Ако сте с наднормено тегло, може да искате да работите върху отслабването, преди да работите върху забременяването. Не само, че вероятно ще имате по -лесно време да забременеете, след като теглото ви е стабилно, но и вие, и вашето бебе ще бъде по -здравословно, ако започнете бременността си при здравословно телесно тегло.

ще следвате диетата на плодовитостта Станете бременна?

Очевидно подобряването на вашата диета или хранителен статус не може да навреди на шансовете ви да забременеете – и може да помогне. Има и широко разпространена вяра (и много анекдотични доказателства), че стресирането за забременяване е една от най -големите пречки за зачеването. Документите за плодовитост винаги казват на пациентите си да се отпуснат. Възможно е, че след така наречената „диета за плодовитост“ също има мощен плацебо ефект-двойките се чувстват по-оптимистични и им дават нещо, върху което да се съсредоточат, докато чакат природата да поеме курса си.

Следващо UP: Момчетата

Разбира се, са необходими двама души, за да направят бебе. Следващата седмица ще разгледам как храненето се отразява на плодовитостта на мъжете.

Публикувайте вашите коментари и въпроси по -долу или на страницата ми за хранене във Facebook. Отговарям на много въпроси за слушатели в безплатния си седмичен бюлетин, така че ако сте изпратили въпрос по моя начин, бъдете сигурни, че сте се регистрирали, за да получите това.

жена с тест за бременност и изображения на гръцката салата С любезното съдействие на Shutterstock.

страници

«Първо‹ Предишна12

за автора

monica reinagel, ms, ld/n, cns

monica reinagel е сертифициран на борда сертифициран борд, сертифицирана на борда, сертифицирана на борда, сертифицирана на борда, сертифицирана на борда, сертифицирана на борда борд, сертифицирана на борда, сертифицирана на борда на борда, сертифицирана на борда на борда, сертифицирана на борда на борда, сертифицирана на борда на борда, сертифицирана на борда на борда, Лицензиран диетолог, автор и създател на един от най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

хранителната дива обсъжда дали кайсиевите ями са естествена терапия с рак.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS хранителна дива 9 юни 2012 г. 1-минутна четене

q. Чувал съм, че яденето на кайсии и семена от ябълки може да помогне за предотвратяване на рак. Но други източници казват, че са отровни. Бихте ли могли да изчистите объркването?

a. Въпреки че ядките от кайсии са популяризирани като естествена терапия с рак, има малко повече от анекдотични доказателства в подкрепа на тяхната ефикасност. Нещо повече, ямите от кайсии (както и ябълкови семена и черешови ями) съдържат малки количества цианид. Тялото ви може да се справи с малки количества от този токсин, но по -големите количества могат да причинят главоболие и повръщане. В достатъчно количества цианидът може да причини кома или дори смърт. Тъй като няма реална полза и някакъв потенциал за вреда, предлагам да се освободи от ями от кайсии.

Свързано съдържание:

Диета и рак на гърдата – има ли връзка?

Храна, комбинираща митове

кайсии Снимка от Shutterstock

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираното здраве и здравето и на Itunes Фитнес подкасти. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Има ли само една причина за обикновената настинка?

от Sanaz Majd, MD House Call Doctor 12 декември 2011 г. 1-минутна четене

Въпрос: Какво причинява настинки?

Настинките са причинени от някой от 200+ вируса, като по -голямата част от тях са от семейство риновирус. Те се наричат риновируси, тъй като под електронен микроскоп те имат рога и зареждат други вируси, да като носорог.

Всъщност името идва от гръцката дума за нос, но това не звучи достатъчно вълнуващо .

Тези вируси са силно заразни, защото човек с вируса ще го разпространи до почти всичко, до което се докоснат, заразявайки следващия човек, който го докосне. Ето защо повечето настинки заразяват множество членове на семейството или колеги.

За повече информация за това как се разпространяват инфекциите, моля, вижте моя епизод за грип.

С любезното съдействие на Shutterstock

Моля, обърнете внимание, че цялото съдържание тук е строго само за информационни цели . Това съдържание не замества никакви медицински съвети и не замества медицинска преценка или разсъждения от вашия собствен доставчик на лично здраве. Моля, винаги потърсете лицензиран лекар във вашия район по отношение на всички въпроси и проблеми, свързани със здравето.

за автора

sanaz majd, md

dr. Sanaz Majd е сертифициран от борда лекар по семейна медицина, завършил Медицинския колеж в Университета на Дрексел във Филаделфия. Нейните специални интереси са женското здраве и образованието на пациентите.

Ето осем начина да приемете по-добра позиция за тялото си.

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 1 февруари 2016 г. 4-минутен Readepisode #271 Играйте пауза Слушайте 8 Алтернативи за седене на вашия Бюро в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Преди няколко години, на симпозиума за здраве на предците, представих плакат, озаглавен Biohacking на опасностите от седене. Както можете да видите в това видео, всъщност си мислех, че съм доста остроумен да представя плакат за опасностите от седене, докато седя с лоша стойка в сгъваем стол.

Всъщност минаха повече от пет години, откакто аз „Приех навика често да редуваме позиции през целия си работен ден, стратегия, която подчертавам подробно моето видео как трябва да стоите на стоящо бюро? а също и в моите подкаст стоящи бюра, пяна за памет и науката за ходене бос в обувки. Офисът ми всъщност е като мъничка детска площадка, обсипана с гири, бар за издърпване, бокс тежка чанта, тази работна станция на бягащата пътека и разнообразие от стоящи повърхности, включително най-новата ми акупресивна терапия на краката, изобретение за индукция на съня с бронепропуск Мат за кибоуд.

поради причините, поради които очертавам в епизода на Get-Fit Guy, 7 начина да стоя повече, аз избирам да редувам между толкова много различни позиции през деня, а не просто да стоя, Което може да се измори и дори да постави неоправдан стрес върху краката, глезените, бедрата и гърба, ако това е единствената ви позиция през деня. В днешния епизод, без определен важен ред, ще ви дам осемте най -популярни позиции, които приемам по време на типичен работен ден.

1. Lunge

Често ще сгъвам кърпа или ще използвам постелка от пяна и просто ще се забия на маса или бюро с един крак напред и един крак назад. Това е чудесен участък за флексора на тазобедрената става и позиция, която лесно можете да въведете или говорите. Вместо да седя, аз също често ще използвам тази позиция по време на срещи, които се провеждат около маса.

2. Разходка

Много хора смятат, че ходенето по време на работа изисква бягаща пътека пред бюрото за стенд. Но можете да темпото, докато сте по телефона, да ходите навън, докато диктувате бележки или статии към себе си на преносим рекордер, или да ходите по бягаща пътека, докато четете или наваксвате на конферентни обаждания, които са записани. Бъдете креативни!

страници

12next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Част 1 относно кръвното налягане. Какво е кръвното налягане и защо е важно?

от Роб Ламбъртс, MD House Call Doctor 30 декември 2009 г. 5-минутен readepisode #28 Играйте пауза Слушайте какво е кръвното налягане? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Хронично високо кръвно налягане или хипертония е отговорен за огромно количество смърт и болести, засягащи близо 60 милиона души в САЩ. Това е причината №1 за посещения при лекаря и №1 Причината хората се нуждаят от лекарства, отпускани по лекарско предписание. Въпреки цялото това внимание, кръвното налягане е слабо разбрано и често е слабо контролирано, което води до множество проблеми. Това е огромна тема и (предвидимо) невъзможно за мен да покрия в една статия, така че отново ще я разделя на две. Днес ще се опитам да обясня какво е кръвното налягане и следващата седмица ще обясня последствията от високото кръвно налягане.

Какво е кръвното налягане?

Кръвното ви налягане е The налягане, използвано за получаване на кръвта до мястото, където е необходимо. Случвало ли ви се е да се сдобиете с душа сутрин, само за да разберете, че няма налягане на водата? Не е забавно нещо. Това не само може да ви направи наистина мърморени, но може да доведе до това, че тези около вас са мърморещи по отношение на миризмата, която излъчвате. Кръвното налягане е почти същото. Кръвният поток пренася кислород и храна в клетките в тялото и пренася отпадъчните продукти. Недостатъчният приток на кръвта води до задушаване на клетките, гладуване и не се отърват от потенциално токсични отпадъци. Това не само прави клетките доста мърморещи, но може да ги убие.

Какво е необходимо за добро кръвно налягане?

Две неща са от съществено значение за поддържане на добро кръвно налягане: добри тръби и a Добра помпа. Кръвоносните съдове са тръбите в тялото ви. Артериите са като водните тръби, което изисква по -голямо налягане, за да се доведе до основната течност до мястото, където е необходимо. Вените са тръбите, които връщат използваната кръв, подобно на канализационната система и не изискват толкова налягане. Когато говорим за кръвно налягане, ние наистина говорим за налягането в артериите.

Как са свързани сърцето и кръвното ви налягане?

Помпата в тялото ви е, разбира се, сърцето. Сърцето е кух мускул, който притиска кръв към тялото. Има две камери, наречени вентрикули, които правят изпомпването:

дясна камера: дясната камера изпомпва кръв към белите дробове, за да може да получи кислород.

лява камера: по -голямата лятна камера изпомпва кръв към останалата част от тялото.

Има две части от помпения цикъл на сърцето: частта, в която се отпуска и се пълни с кръв, наречена диастола, и частта, в която тя изстиска кръв към тялото, наречена систола.

двете части на Помпеният цикъл на сърцето е важен, тъй като те съвпадат с двата важни числа на кръвното налягане.

Систолно налягане:, Систолното налягане се случва, когато сърцето се изтича и

диастолно налягане: Диастолното налягане е Най -ниското налягане в цикъла, което се случва, когато сърцето се отпусне.

Така че, когато маншетът на кръвното налягане е надут, най -високото налягане, при което човекът, който слуша със стетоскоп, чува „тупт“, е систолното налягане. Най -ниското налягане в цикъла или диастолното налягане е обозначено от това, когато звукът „тумне“ отминава. Ето защо и двете са важни.

страници

12next ›Последно» Моля, обърнете внимание, че цялото съдържание тук е строго само за информационни цели. Това съдържание не замества никакви медицински съвети и не замества медицинска преценка или разсъждения от вашия собствен доставчик на лично здраве. Моля, винаги потърсете лицензиран лекар във вашия район по отношение на всички въпроси и проблеми, свързани със здравето.

Понякога гримът може да се превърне в пълна бъркотия. От фондация Flakey до размазване на червилото, ето списък с лесни съвети и достъпни продукти, за да оправите всичките си неволи за грим.

от Elena Meuse, QDT Intern 31 май 2016 г. 4-минутно четене

Вашата …

грим замахва и се стопи? Опитайте грунд!

Ако някога сте проверили лицето си посред деня, за да видите мазна, ивична каша, след това опитайте грунд.

Contents