Но току -що ли си си казвахме какво искаме да чуем?

Вместо това мазнините се отлагат по -равномерно около тялото.

Може би по -важното е, че изследователите стигат до заключението, че оцетната киселина изглежда увеличава термогенезата, което е процесът, в който изгаряте телесните мазнини, за да създадете топлина. Нещата, които увеличават термогенезата, карат двигателя на тялото да работи малко по -горещо – малко по -малко ефективно, ако щете. Увеличаването на термогенезата изгаря повече калории и това може да доведе до загуба на тегло.

Ще ядат ли оцет ще ви помогне да отслабнете?

на повърхността, със сигурност звучи обещаващо. Ако оцетната киселина кара тялото ви да изгаря повече калории и да съхранява по-малко мазнини около кръста ви, тогава яденето на повече оцет изглежда, че може да помогне за борбата с затлъстяването.

Но, познавате ме-винаги настоявате да ви чета глобата печат. Като за начало, субектите в японското проучване са мишки. И за съжаление, нещата не винаги работят в хората по начина, по който правят мишки, тъй като покойният фолкман на Юда винаги е бил нетърпелив да посочи.

Истината за изследванията на животни

Ако оцетната киселина кара тялото ви да изгаря повече калории и да съхранява по -малко мазнини около кръста ви, тогава яденето на повече оцет изглежда, че може да помогне за борбата с затлъстяването.

През 1998 г. д -р Фолкман премина от неясен изследовател до име на домакинство за една нощ, когато медиите обявиха, че е намерил лечението за рак. Фолкман работеше с терапия тази страница, наречена антиангиогенеза, която отрязва кръвоснабдяването на туморите. Фолкман всъщност излекува рак-в мишки. Просто никога не е толкова публично. Надеждите (да не говорим за фючърсите на акциите) бяха изпъстрени, когато терапията на фолкман-което беше важна стъпка напред-все пак се оказа, че не е толкова ефективна при хората, колкото и при мишки.

Моята точка е Това изследване на животни е важна първа стъпка, но не можем да предположим, че същите резултати се отнасят за хората.

Колко оцет трябва да ядете?

Дори и да можехме, Има още една малка материя. Въпреки че съм сигурен, че хората биха били достатъчно щастливи в диетата с високо съдържание на мазнини, които тези мишки се радваха, не съм сигурен колко сме щастливи за оцетната част на рецептата. За да се приближите до дозата в това проучване, трябва да консумирате някъде в съседство с 20 унции оцет на ден. Това е страшно много туршии.

Дори и оцетната киселина да се окаже увеличаване на термогенезата при хората по начина, по който прави мишките, величината на този ефект вероятно би била твърде малка, за да доведе до забележима загуба на тегло. Напомня ми на стратегиите за отслабване, които обсъдих в член №27, като пиене на ледена вода и ядене на отрицателни калорични храни като целери. Въпреки че те увеличават изгарянето на калориите ви, ще отнеме ужасно дълго време допълнителните калории, които изгаряте, за да добавите дори един килограм от загуба на тегло.

Ползите за здравето на оцета

Докато чакате, има друг начин, по който оцетът може да ви помогне да се биете с издутината. Изследване-при хората-показва, че добавянето на оцет към храна забавя скоростта, с която въглехидратите се превръщат в захар в кръвта ви. И това може да помогне за натрупване на апетита ви и дори да намали риска от развитие на диабет.

Така че, може да има някои ползи за поддържането на тази бутилка балсамов близо до ръка. Но мисля, че трябва да запазим очакванията си реалистични.

Административен за бърз съвет за сравнителните предимства на ябълковия оцет, щракнете тук. Не забравяйте да се регистрирате за моя безплатен седмичен бюлетин за повече съвети и трикове на храненето. Съжалявам, че казвам, че преди няколко седмици загубихме някои от вашите имейл адреси поради технически проблем. Така че, ако сте се абонирали по-рано, но наскоро не сте получавали бюлетина, може да искате да се абонирате отново, само за да сте сигурни. Също така публикувах някои връзки към изследването на оцета в преписа на днешния епизод. Както винаги, моля, поддържайте връзка. Обичам да чувам от вас и вашият принос прави шоуто по -добре. Ще ме намерите във Facebook и Twitter или ще изпратите имейл на nutrition@quickanddirtytips.com. Приятен ден и хапнете нещо добро за мен!

Ресурси:

Оцетна киселина регулира експресията на гени за окисляване на мастни киселини (статия на медицинския журнал)

оцетът подобрява чувствителността към инсулин към високо съдържание на въглехидрати (статия на медицинския журнал)

Оцерен изображение С любезното съдействие на Shutterstock

Умерената консумация на алкохол е свързана с по -дълъг живот. Но новите изследвания поставят под въпрос предимствата на дори умереното пиене. Коя е правилната сума за вас?

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 4 юли 2018 г. 4-минутен readepisode #484 Играйте пауза Слушайте преосмисляне на пиенето: Ползите от алкохола надвишават ли рисковете? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

В продължение на десетилетия ние чуваме за ползите за здравето от умерената консумация на алкохол. Пиенето на много алкохол очевидно не е добре за вас. Но някои анализи показват, че хората, които пият малко алкохол, изглежда живеят по -дълго и са по -здрави от тези, които изобщо не пият.

Корелацията между алкохол и дълголетие

има Няколко възможни обяснения за това. Корелацията между умерената консумация на алкохол и дълголетието може да няма нищо общо с алкохола. Възможно е хората, които пият умерено, са склонни да имат по -здравословни диети и начин на живот от тези, които изобщо не пият. По -високата смъртност сред Teetotalers може просто да отразява, че хората, които са в лошо здраве (и следователно по -вероятно да умрат по -млади), също са по -малко склонни да пият.

Купете сега

като сътрудник на Amazon и Филиал на Bookshop.org, QDT печели от квалифицирани покупки.

Друга възможност е, че малките количества алкохол могат да имат благоприятно въздействие върху тялото. Например алкохолът намалява тенденцията на кръвта да образува съсиреци, което може да намали риска от инсулт.

Като общество изглежда се привързахме към тази идея, че малки количества алкохол всъщност са полезни. Това възприятие се подпомага заедно от алкохолната индустрия, която финансира изследвания, предназначени да покажат, че пиенето е както безопасно, така и полезно. Умерената консумация на алкохол често се изброява като характеристика на здравословните хранителни модели, като например разгледаната средиземноморска диета.

Но току -що ли си си казвахме какво искаме да чуем?

нов нов Мета-анализ, сравнявайки моделите на пиене и продължителността на живота от повече от половин милион души от 19 различни страни, установява, че всичко над 5 напитки седмично е свързано с по-къса продължителност на живота и по-висок риск от сърдечно-съдови заболявания.

Определението за умерена консумация на алкохол се различава от страната на страна, което предполага, че културните норми и нагласи за алкохола могат да играят поне толкова роля, колкото действителните данни. Тук в САЩ, например, ние определяме умерената консумация като една напитка на ден за жени и две напитки на ден за мъже. Швеция поставя щангата по -ниска, Франция доста по -високо. Според този последен анализ обаче всички тези препоръчителни граници все още могат да ви изложат на повишен риск.

Единственият начин да намалите риска от вреда, свързана с алкохола, е да намалите консумацията си до нула. Но не забравяйте, че рискът е просто израз на статистическа вероятност. Това не предсказва бъдещето. Някои хора, които изобщо не пият, ще умрат по -млади от някои хора, които пият твърде много. Истинският въпрос, на който всеки от нас трябва да отговори, е дали ползите от пиенето на алкохол надвишават рисковете.

Нека бъдем ясни: не е нужно да пием алкохол, за да поддържаме сърцата си здрави. Храни като джинджифил, чесън и мазна риба имат същите или по-добри ефекти, затънални в кръвта като алкохола. И можете да получите всички полезни антиоксиданти и полифеноли, които бихте получили от червено вино, като пиете изстрел от грозде или сок от нар.

страници

12next ›Последно»

за на Автор

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един от най-високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Добър ли е йога за отслабване? Get-Fit Guy разглежда популярния мит

от Бен Грийнфийлд Get-Fit Guy 16 декември 2011 г. 2-минутно четене

Повечето хора знаят, че йога със сигурност ще разтяга мускулите, ще увеличи гъвкавостта и ще ви помогне да се отпуснете. Но добре ли е йога за отслабване?

Повече от прости участъци, йога е фокусирана върху създаването на баланс, сила, гъвкавост и релаксация в тялото чрез поредица от пози, пози, движения и дишане. Различните видове йога изискват различни количества баланс, сила, сила или фокус-но концепцията за фокусирано дишане, докато се движи от една поза в следваща, е доста постоянно.

изгаряне на калории на популярни упражнения

Броят на калориите, които изгаряте, е основен фактор за отслабване, а изгарянето на калории е силно променливо. Така че да поставим йога в подходящ контекст на отслабване, нека разгледаме средното изгаряне на калории на основните познати режими на активност.

Почистване: В покой ще изгорите 1 до 1,5 калории в минута (в зависимост от телесното ви тегло) или 45 до 68 калории за 45 минути.

Ходене бавно: Ходейки с спокойно 2 мили в час темпо, ще изгорите 2 до 5 калории в минута или 90 до 225 калории за 45 минути.

Ходене Бързо: Ходейки с по -бързи 4 мили в час, ще изгорите 4,6 до 10 калории в минута, или 207 до 450 калории за 45 минути.

Бягане: Бягайки с 6,7 мили в час, ще изгаряте 9 до 19 калории в минута, или 405 до 855 калории в час.

Изгаря ли йога калории?

Нека разгледаме изследването. През 2005 и 2007 г. две отделни проучвания измерват метаболитния скорост на хората, които вземат клас за начинаещи йога и откриват изгаряне на калории от 2,3-3,2 калории в минута, приблизително същата калорийна изгаряне като разходки през мола-или около 104-144 калории калории в 45 -минутна тренировка. При тази скорост, за да изгорите един килограм (или 3500 калории) мазнини, ще трябва да извършите над 28 часа йога!

Когато става въпрос за изгаряне на калории за отслабване, йога наистина е една от Най-малко ефективните режими на упражнения.

йога и вашият метаболизъм

йога е релаксираща дейност и всъщност забавя реакциите на „бой и полет“ на тялото ви, известни също като вашите симпатична нервна система. Въпреки че това е изключително полезно за удължаване на продължителността на живота ви, контролирането на стреса и ви кара да се чувствате добре, със сигурност няма да хвърля никакви килограми.

Трябва да подчертая, че нямам нищо против йога и правя някои Форма му почти всеки ден, за да подобря гъвкавостта, баланса и релаксацията си. Въпреки това, когато става въпрос за изгаряне на калории за отслабване, йога наистина е един от най -малко ефективните режими на упражнения. Но преди да ме поразят от мълния от йога богове и богини, нека да изразя една последна мисъл: Ако практиката на йога ви дава по -голяма психическа дисциплина и телесна осведоменост и вие използвате тези ползи, за да се мотивирате да упражнявате, тогава йога Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей Мей може да косвено да бъде полезно за отслабване.

Полезен ли е този съвет?

С любезното съдействие на Shutterstock

Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

за автора

Бен Грийнфийлд

Бен Грийнфийлд получи бакалавърска и магистърска степен от Университета на Айдахо в спортната наука и физиологията на упражненията; Лични сертификати за обучение и сила и кондициониране от Националната асоциация за сила и кондициониране (NSCA); Сертификат за спортно хранене от Международното общество за спортно хранене (ISSN), усъвършенстван сертификат за монтаж на велосипеди от Серота. Той има над 11-годишен опит в треньорските професионални, колегиални и развлекателни спортисти от всички спортове и както помогнаха стотици клиенти да постигнат загуба на тегло и фитнес.

Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Научете 5-те важни правила за освобождаване от болка.

от Роб Ламбъртс, доктор на дома на MD Доктор 1 май 2013 г. 6-минутен readepisode #69 Играйте пауза Слушайте 5 съвета за лечение на болка В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Днешната статия се фокусира върху нещо, което всички се опитваме да избегнем: болка. Болката изпраща много хора на лекаря, но лекарите често вършат лоша работа по управление на болката на пациентите си. Това е много труден проблем и тази статия само ще надраска повърхността-обсъжда правилната употреба на лекарства за болка.

Изданието на подкаст на тази статия беше спонсорирано от GO за среща. С тази услуга за срещи можете да провеждате срещите си по интернет и да изнасяте презентации, демонстрации на продукти и сесии за обучение направо от вашия компютър. Посетете gotomeeting.com, щракнете върху бутона Опитайте безплатно и използвайте промо код: Podcast.

Кой е най -добрият начин за лечение на болка?

Един от най -големите проблеми с болката е, че не може да бъде, че не може да бъде измерено. Нямам „обезболяване“, който ми казва колко болка изпитват пациентите ми. Иска ми се да го направя. На всеки предприемачески читател навън: можете да направите милиони, ако излезете с „обезболяваща“. Няма да бъда алчен; Ще поискам само 25% намаление. Не, имам само едно средство за определяне на колко болка изпитва пациентът ми: като задавам въпроса: „Колко боли?“

Защо лекува болката трудно?

Това, че е свой „обезболяващ“ създава много проблеми за моите пациенти, защото:

те не искат да преувеличат болката си и да „действат като бебе“.

Те не искат да игнорират истинска болка.

Те често не знаят как да изразят колко лоша е болката всъщност.

Това е постоянна борба както за мен, така и за моите пациенти. Обикновено приемам думата им за това, осъзнавайки, че тези трудности съществуват.

4 правила за лечение на болка

И така, как се лекува болката? Позволете ми да дам четири правила за лечение на болка:

Правило 1: Лечение на причината

Болката съществува с причина: Да ни каже, че нещо не е наред и се нуждае от внимание. Така че първата стъпка в работата с болката е да се поправи всичко, което причинява самата болка. Лечението на сърдечен удар или апендицит с лекарства за болка е лоша идея, ако първо не лекувате сърцето или премахнете апендикса. Въпреки че повечето лекари не биха направили това, мнозина ще лекуват главоболие или болки в гърба, без да задават простия въпрос: защо се случва тази болка? За всяка болка, която имате, уверете се, че разбирате какво го причинява.

Правило 2: Лекувайте болката

Това може да изглежда очевидно, но много лекари се фиксират толкова фиксирани, измисляйки причина От болката те забравят да лекуват и болката. И двете страни на монетата трябва да бъдат адресирани, когато е възможно. Проблемът е, че много лекарства за болка носят риск от пристрастяване, които както пациентът, така и лекар искат да избегнат. Добрата новина е, че пациентите, които имат остра болка, която е болка, която се е случила само за кратко време, като счупена кост или камък в бъбреците, са много малко вероятно да се пристрастят към лекарства за болка. Лечението на болката не се ограничава до лекарства за болка; Има цяла подспециалност лекари, които са специализирани в управлението на болката и които използват всякакви средства за минимизиране или премахване на болката.

Contents